Telefoon
06 1258 0529

E-mail
info@klusindewijk.nl

Adres

Voltastraat 7E

8013 PM Zwolle

Algemene voorwaarden

KidW DSC 9596 verkleind


O
ns klusstation aan de Voltastraat is een ontmoetingsplek waar geklust wordt door deelnemers van Klus uit de Wijk samen met de wijkbewoner. Voor sommige deelnemers is het een beschutte werkplek en voor anderen het vertrekpunt om gericht klussen te doen in de wijk.

 

 

Hoe
Stel; u hebt een klusprobleem maar hebt niet de juiste gereedschappen, kennis, mankracht of voldoende financiële middelen dan kunt u naar ons Klusstation toekomen. Samen gaan we kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen.

We komen naar u toe
Bent u niet in staat, of u hebt geen zin om ons Klusstation te bezoeken dan is er de mogelijkheid dat wij naar u toekomen. U kunt u klusaanvragen door het formulier “Klus aanvragen” in te vullen of telefonisch met ons contact op te nemen.

Kom klussen
Stel; u hebt helemaal geen klusprobleem maar toch vindt u het leuk om te klussen bent u van harte welkom om mee te klussen in ons klusstation!

Wat goed is om te weten:

  • Alle klussen die wij doen zitten op het niveau “huis & tuin “ klussen zoals u het thuis doet.
  • Elektronica ed….doen wij niet.

30 Kilometer buiten Zwolle
Ook als u buiten Zwolle woont, kunt u gebruik maken van Klus in de Wijk. Ons werkgebied is tot 30 km buiten Zwolle.

Staat uw klus er niet bij?
Staat uw klus niet op de afvinklijst? Klik dan anders aan en typ daaronder wat uw klus is. Bij vragen mail of bel ons.

Factuur
Wanneer wij een klus voor u hebben gedaan, dan is de vergoeding die wij vragen puur om de kosten te dekken. U krijgt van ons een factuur toegestuurd.